Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dolazi iz Rivera

Guardiola konačno doveo zamjenu za Augera: Argentinska senzacija stiže za samo 20-ak milijuna eura

Potpisat će na pet godina, ali će ostatak tekuće sezone provesti na posudbi u matičnom .klubu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako je šef Manchester Cityja Pep Guardiola odustao od dovođenja Erlinga Haalanda i prepustio Realu i Barceloni da se bore za njegov potpis, a on je skočio do Argentine i Sergija Aguera zamijenio njegovim sunarodnjakom – Julianom Alvarezom iz River Platea.

Talentirani 21-godišnjak bio je želja Manchester Uniteda, Atletico Madrida, Milana i Intera, ali odabrao je radije otići na Etihad. Prilika za rad s Pepom Guardiolom i mogućnost za instant-uspjeh prevagnuli su u njegovoj odluci na stranu dresa Građana.

Odšteta navodno iznosi između 17 i 20.000.000 eura, a iznos je tako povoljan jer mu je krajem tekuće sezone istjecao ugovor. Također, već ima pet nastupa za Argentinu i nastavi li igrati za reprezentaciju cijena će mu dodatno rasti. On će potpisati na pet godina i navodno ostati u RIveru do ljeta.

City traga za špicom od odlaska legendarnog Sergija Aguera iz kluba prošle sezone, a ove sezone Guardiola nije želio kupovati nikog jer je čuvao novac za Haalanda, no kako je ovaj u međuvremenu odlučio kako bi ipak radije preselio u Španjolsku nego na Otok, odlučio se za opciju B. Također, šuškalo se kako pregovara s Tottenhamom oko Harryja Kanea, ali taj se transfer na kraju nije realizirao…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider