Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno im!

Hajduk i Rijeka se riješili igrača na koje ne računaju: Jedan u Sloveniju, drugi u Austriju

Ivan Šarić i Roko Jurišić napustili su Hajduk odnosno Rijeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klubovi iz HNL-a uvelike radi na optimalizaciji kadra za nastavak sezone pa tako ovih dana redovito imamo prilike čitati o uglavnom izlaznim transferima.

Tako je bilo i ovog petka kada su Hajduk i Rijeku napustila dvojica igrača.

Napadač Ivan Šarić ubuduće će igrati za slovensku Muru. Splićani su s klubom iz Murske Sobote postigli dogovor o transferu za 21-godišnjeg Šarića kojem je ionako isticao ugovor na ljeto i kojeg nisu imali u ozbiljnijim dugoročnim planovima.

Šarić je prošle sezone igrao za Hajdukovu filijalu Radomlje na posudbi u Sloveniji, tamo je ostavio dobar dojam sa sedam golova i pet asistencija, nakon čega se vratio na Poljud, ali pored Marka Livaje, Nikole Kalinića i Jana Mlakara nije se uspio nametnuti za neku veću minutažu.

Igrač Rijeke više nije Roko Jurišić, 21-godišnji lijevi bek koji je na Rujevicu svojedobno došao kao zamjena za Daniela Štefulja, ali s njegovim igrama u Rijeci baš i nisu bili najzadovoljniji.

Jurišić karijeru nastavlja u austrijskom Riedu s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2024. uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider