Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idu po naslov

Fenerbahče slaže opasnu ekipu: Nakon Džeke potpisao i kapetan Srbije, a uskoro će i Livaković

U prošloj sezoni turske Super Lig Fenerbahče je završio na drugom mjestu, ali u ovoj imaju velike ambicije i takva su im i ulaganja.

Fenerbahče (Foto: Afp)

Kapetan srpske nogometne reprezentacije Dušan Tadić novi je igrač Fenerbahčea, potvrdio je turski klub, a prenosi agencija Beta.

Tadić je prije dva dana raskinuo ugovor s Ajaxom u kojem je proveo pet godina i bio kapetan momčadi iz Amsterdama. Tadić je 2018. stigao u Ajax iz Southamptona, a s nizozemskim velikanom osvojio je tri naslova i dva Kupa te zemlje.

U Fenerbahčeu će nositi dres s brojem 10.

U prošloj sezoni turske Super Lig Fenerbahče je završio na drugom mjestu, ali u ovoj imaju velike ambicije i takva su im i ulaganja.

Već su doveli neko imena poznatih ljubiteljima nogometa s ovih prostora. Stigao je Edin Džeko, zatim bivši napadač Hajduka Umut Nayir (obojica kao slobodni igrači) dok je najveću odštetu ovaj turski velikan iskrcao za poljskog veznjaka Sebastiana Szymanskog za kojeg su moskovskom Dinamu platili 10 milijuna eura.

Nakon ove potvrde Tadićeva dolaska, idući zvučni transfer trebao bi biti onaj Dominika Livakovića iz zagrebačkog Dinama. Kako je objavio Fabrizio Romano, Turci će platiti odštetu od devet milijuna eura Modrima. Finalizacija posla očekuje se vrlo skoro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider