Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imao sjajnu sezonu

Dinamo zainteresiran za kosovskog reprezentativca koji je bio hit kvalifikacija za Konferencijsku ligu

Napadač kosovske reprezentacije Albion Rrahmani navodno je zanimljiv Dinamu.

Igor Bišćan i Ante Tomić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kosovski mediji prenose kako je 22-godišnji Albion Rrahmani zanimljiv hrvatskom prvaku Dinamu. No, Modri nisu jedini koji se raspituju jer je za istog igrača navodno zainteresiran i neimenovani klub iz nizozemske elitne lige.

RTV Dukagjini piše kako se za Rrahmanija zanimaju još neki europski klubovi, ali da su Dinamo i Nizozemci najbliži osiguravanju njegovih usluga. Napadač FC Balkanija navodno je već odbio prelazak u Ukrajinu, odnosno odbio je prošlog siječnja transfer u Češku.

Andrej Kramarić i Mateo Kovačić VIDEO Aktualni Vatreni došao podržati Futsal Dinamo i podijelio atmosferu na društvenim mrežama divider

Talentiranog 22-godišnjaka smatraju jednim od najvećih otkrića kosovskog nogometa u posljednjih nekoliko sezona, a pažnju stranih skauta na sebe je skrenuo sjajnim nastupima u europskim utakmicama protekle sezone.

Naime, zabio je sedam komada u šest kvalifikacijskih utakmica za Konferencijsku ligu. Iako u skupinama nije uspio zabiti, namjestio je dva gola. Sezonu je zaključio s 20 golova i zaradio poziv za kosovsku reprezentaciju za utakmice kvalifikacija za Euro u ožujku.

Žan Vipotnik Propada veliki Dinamov posao: Vipotnik na meti velikana divider

Dinamo je pri kraju nedavno zaključene sezone krenuo u potragu za novim napadačem, koji će zamijeniti Brunu Petkovića. Hrvatski reprezentativac ne želi produljiti ugovor i izvjesno je kako će napustiti klub, a Modre su dosad vezivali uz napadače poput Žana Vipotnika iz Maribora odnosno Rijekina Matiju Frigana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider