Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pišu srpski mediji

Dinamo i Zvezda tuku se za braniča najvećeg iznenađenja Lige prvaka? Oboje su ga već dobro upoznali ove sezone

Ugovor sa Šerifom istječe mu zadnjim danom 2021. godine, a glavni konkurent Crvenoj zvezdi su Modri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački Dinamo muči se ove jeseni pa već razmišlja o zimskim pojačanjima, ali ima problem, jer bi istog igrača i Crvena zvezda. Obje momčadi dobro ga poznaju jer je riječ o Šerifovom kolumbijskom stoperu Danilu Arboledi.

I jedni i drugi iskusili su kako tuče 190 centimetara visoki branič jer je najugodnije iznenađenje ovogodišnje Lige prvaka uoči plasmana u skupine moralo izbaciti Dinamo i Zvezdu. Sportski žurnal iz Srbije piše da Arboledu zove Zvezda, ali da joj je veliki konkurent Dinamo.

gol expired VIDEO Slavlje na kiši: Dinamo se novog kiksa u HNL-u spasio autogolom Šibenčana divider

Hrvati i Srbi nisu jedini jer se o njemu raspituje već nekoliko klubova, a razlog je što mu važeći ugovor s moldavskim prvakom istječe zadnjim danom 2021. To znači zainteresirani već šest mjeseci mogu pregovarati s njim, a poslije ovakve polusezone, nema sumnje da njegovom agentu gori telefon.

Žurnal dodaje kako postoji problem s papirima jer meksički Tigre također polaže prava na njega, iako nije za njega zaigrao nikad u karijeri pa bi to moglo znači komplikacije za budući klub.

Modri su u zadnjem kolu HNL-a slavili autogolom Šibenika

Damir Krznar je već gasio požar u zadnjoj liniji vraćanjem bivšeg igrača Emira Dilavera u klub, ali branič koji je kod Bjelice blistao, nije se pokazao pouzdanim rješenjem i čini se kako bi u slučaju dolaska igrača Šerifa, on mogao biti prvi na izlaznim vratima jer je trenutačno peti stoper u rotaciji…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider