Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve dogovoreno?

Veliki hrvatski talenti blizu odlaska u isti inozemni klub: Bundesligaš želi mlade Hrvate!

I Beljo i Čolina slovili su i još slove za velike talente hrvatskog nogometa. Mladi su hrvatski reprezentativci i pred njima bi mogla biti lijepa nogometna budućnost.

Mladi Vatreni (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Napadač Osijeka Dion Drena Beljo (20) i Hajdukov bočni igrač David Čolina (22) blizu su inozemnog transfera, i to lako moguće u isti klub.

Prema mojim informacijama, riječ je o njemačkom Augsburgu, bundesligaškom klubu u čijim redovima stasava veliki hrvatski talent Franjo Ivanović (19), koji je trenutačno na pripremama u Španjolskoj ii blizu je ulaska u seniorsku momčad, a Augsburgov igrač još uvijek je i hrvatski branič Jozo Stanić, koji je trenutačno na posudbi u Varaždinu.

Kako doznajem, Čolina je već duže vrijeme u pregovorima s bavarskim klubom. Izvori mi kažu da je sve dogovorio još prije mjesec dana.

Čolini je ugovor istjecao s Hajdukom na kraju sezone i nije ga želio produljiti. Hajduk bi trebao dobiti fiksnih 350 tisuća eura, a cijeli transfer mogao bi narasti do 700 tisuća eura ako se ispune svi bonusi.

Hrvatska nogometna reprezentacija Poznati institut uvrstio dva Hrvata u momčad svijeta pa napravio veliki gaf: Stavili krivi grb divider

Na Osijekovu adresu također je došla ponuda iz Njemačke, Augsburg je ozbiljno zagrizao za Belju i poslao je konkretnu ponudu. Čini se da ju je klub prihvatio, čeka se još samo Beljin pristanak.

U međuvremenu su se pojavile informacije da je Dinamo opet pokazao interes za mladog hrvatskog reprezentativca, no odlazak u Bundesligu čini se realnijom opcijom.

Augsburg je trenutačno 14. na ljestvici Bundeslige s 15 bodova. Budući da je velika gužva u donjem dijelu ljestvice, bit će žestoka borba za ostanak, pa je jasno da Augsburg treba pojačanja.

I Beljo i Čolina slovili su i još slove za velike talente hrvatskog nogometa. Mladi su hrvatski reprezentativci i pred njima bi mogla biti lijepa nogometna budućnost. Augsburg se čini jako dobrom destinacijom za njihov daljnji razvoj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider