Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On će biti prvi pick?

Loša vijest za Vrsaljka: Atletico pred kraj prijelaznog roka doveo pojačanje na njegovu poziciju

Daniel Wass je tri sezone igrao za Celtu Vigo, a u srpnju 2018. prešao je u Valenciju za koju je skupio 152 nastupa i postigao 9 golova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometni prvoligaš Atletico Madrid je potpisao 18-mjesečni ugovor sa danskim reprezentativcem Danielom Wassom (32).

Po pisanju medija Atletico je njegovom dosadašnjem klubu Valenciji platio odštetu od 2,7 milijuna eura.

Njemu je ugovor sa Valencijom isticao na kraju ove sezone kada bi postao slobodan igrač, a sada je prvo pojačanje Atletica u zimskom prijelaznom roku.

Wass je tri sezone igrao za Celtu Vigo, a u srpnju 2018. prešao je u Valenciju za koju je skupio 152 nastupa i postigao 9 golova. Riječ je o polivalentnom igraču koji može igrati na poziciji desnog beka u sustavu s četvoricom braniča u posljednjoj liniji, ali i kao desni bočni i defenzivni vezni.

Za reprezentaciju Danske je odigrao 41 utakmicu, a igrao je i prošle godine za nacionalnu momčad na Euru kada je Danska stigla do polufinala.

Dolazak Wassa loša je vijest za povremenog hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji se taman ponadao da bi ovo proljeće mogao uhvatiti kontinuitet igara s obzirom da je Atletico nedavno prodao Kierana Trippiera u Newcastle.

Ipak, Diego Simeone očito nema dovoljno povjerenja u 30-godišnjeg Zadranina pa je na samom kraju prijelaznog roka odlučio dovesti danskog reprezentativca koji će, vrlo vjerojatno, biti starter u na poziciji desnog beka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider