Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sljedeća destinacija?

Fotografija Ronaldovog automobila u garaži slavnog stadiona kruži internetom, navijači već u euforiji

Cristianov automobil snimljen je na parkiralištu u garaži stadiona Jose Alvalade koji je dom lisabonskog Sportinga

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo poručio je čelnicima Uniteda kako želi napustiti klub i otići u momčad koja igra u Ligi prvaka. Ponuđen je brojnim svjetskim gigantima, a sad je na društvenim mrežama objavljena fotografija koja bi mogla otkriti njegovu sljedeću destinaciju.

Njegov automobil uhvaćen je na parkiralištu u garaži stadiona Jose Alvalade, koji je dom portugalskog velikana Sportinga iz Lisabona, a navijači Ronaldovog matičnog kluba već nagađaju kako je to znak da se vraća u klub u kojem je započeo svoju zvjezdanu karijeru.

U istom automobilu se proteklih dana vozi Lisabonom

Njegov agent Jorge Mendes ponudio je Ronaldove usluge PSG-u, Chelseaju i Bayernu, ali oni su se odlučili zahvaliti, a sad se spekulira kako bi mogao preseliti u Sporting na osnovu fotografije njegovog skupocjenog Rolce Roycea u garaži stadiona.

Nije sigurno kad je fotografija točno snimljena, međutim nagađa se da je svježa jer je Ronaldo u istom automobilu proteklih dana uhvaćen na ulicama portugalskog glavnog grada. Sporting bi ga, jasno, rado ponovo vidio u zeleno-bijelom dresu, no problem su njegova velika primanja.

Ronaldo je trenutačno plaćen astronomskih 30 milijuna eura po sezoni i nije tajna kako bi morao drastično smanjiti svoja potraživanja, ako dođe do ovog posla. Cristiano želi igrati Ligu prvaka, a Sporting će se u njoj natjecati ove sezone, a kako je u karijeri dosad dovoljno zaradio i kako ima jako dobre prihode izvan nogometa, nema razloga da na račun sentimenta prihvati ponudu svog bivšeg kluba…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider