Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju argumente

Cristianu Ronaldu zalupili još jedna vrata: Hit-klub ne želi kvariti sjajnu atmosferu

Cristiano Ronaldo prolazi kroz težak period - u Manchester Unitedu je nepoželjan, a ne želi ga dovesti nijedan klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je situacija u svlačionici Manchester Uniteda po pitanju Cristiana Ronalda potpuno eskalirala, klub koji se spominjao kao najizvjesnija iduća destinacija 37-godišnjeg Portugalca bio je Napoli.

Mnogi engleski i talijanski mediji pisali su kako bi Ronaldo u siječnju, kad bude odlazio s Old Trafforda, mogao prijeći u Napoli, navodeći kao neke od argumenata to što igraju Ligu prvaka, što bi mogli ispuniti njegove financijske zahtjeve, kao i činjenicu da je već igrao u Italiji, pa ne bi imao problema s prilagodbom.

Ipak, čini se kako će sve ostati samo na spekulacijama jer su podno Vezuva odlučili demantirati te priče.

Klupski direktor Cristiano Giuntoli uoči sinoćnje utakmice Lige prvaka Napoli - Rangers izjavio je da od svega toga neće biti ništa.

"Dolazak Ronalda u siječnju? Ne, mi nećemo potpisivati nikoga u siječnju. Ne trebamo ništa mijenjati u ovoj momčadi, super nam ide i ne planiramo nikakva dovođenja", jasno je rekao Giuntoli.

Logičan potez Napolija

Njegove riječi itekako imaju logike, i to zbog nekoliko stvari. Prvo, Napoliju zaista ide fenomenalno, jedan su od malobrojnih klubova u Europi koji ne zna za poraz ove sezone ni u domaćem prvenstvu ni na kontinentalnoj sceni. Drugo, Ronaldo je već neko vrijeme u silaznoj putanji, nije to ni približno onaj igrač koji je godinama bio, uz Lionela Messija, najbolji na svijetu. Treće, Portugalac će u veljači navršiti 38 godina, jasno je da mu se kraj karijere bliži i pitanje je kolike bi koristi mogao imati Napoli od njegova angažmana.

U konačnici, ono četvrto i najvažnije: Ronaldo je prilično osebujan karakter i u Napoliju strahuju da bi njegov dolazak mogao poremetiti harmoniju koja trenutačno vlada u svlačionici. Ne žele niti malo riskirati jer, kao što reče direktor, zbilja igraju fantastično i imaju sjajne rezultate.

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider