Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POJAČANJE U OBRANU

Chelsea ponovno zagrabio duboko u vreću s novcem i dogovorio novog francuskog reprezentativca

Novi stoper Chelseaja danas bi trebao postati dosadašnji član Monaca, Axel Disasi.

Axel Disasi (Foto: Afp)

Trenutno najtanji dio momčadi Chelseaja svakako je posljednja linija, posebno nakon problema s ozljedama koje su obilježile zimsko pojačanje Benoita Badiashilea te ljetno pojačanje Wesleya Fofanu.

Boehlyju nije problem platiti

Tako je Todd Boehly napravio ono što najviše voli raditi, izašao na tržište i kupio novog stopera. Ponovno iz Francuske, no ovog puta novopečenog reprezentativca, koji je debitirao na Svjetskom prvenstvu u Katru te čak kratko zaigrao i u finalnoj utakmici.

Radi se o dosadašnjem nogometašu Monaca, 25-godišnjem Axelu Disasiju, za kojeg će Bluesi isplatiti između 45 i 50 milijuna eura.

Poprilično efikasan za stopera

Ovaj 190 centimetara visoki stoper iza sebe ima sjajnu sezonu, a u Kneževini je proveo ukupno tri godine, odigravši 129 utakmica. Za stopera ima vrlo dobar rezime golova, s obzirom na to da ih je postigao čak 12.

Očekuje se da je Thiago Silva siguran u obrani Chelseaja, dok bi se Disasi za poziciju drugog stopera trenutno trebao boriti sa supertalentiranim Levijem Colwillom te Trevorom Chalobahom i Malangom Sarrom. No, za posljednju se dvojicu priča da su na izlaznim vratima.

Chelsea je ovog ljeta ušao u veliki remont te je prodan velik broj igrača, a primat preuzimaju prošlosezonska pojačanja, uz tek neke otprije prisutne igrače. No, čini se da je Mauricio Pochettino počeo raditi dobar posao, budući da na pripremama izgledaju jako dobro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider