Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JEDAN POSEBAN MARKETING

VIDEO Premierligaš poznat po bizarnim predstavljanjima pojačanja sad je iskoristio Teletubbiese

Napad Burnleya trebao bi u novoj premierligaškoj sezoni predvoditi Zeki Amdouni, nogometaš predstavljen na zanimljiv način.

Teletubbies (Foto: Afp)

Sjajnom sezonom u Championshipu, Burnley se ekspresno vratio u Premier ligu, a tamo se sad namjeraju dulje zadržati. Uostalom, to su uspjeli u prošlom mandatu unutar najvišeg ranga.

No, ovo je sad drugačija momčad. Pragmatični nogomet Seana Dychea više ne stanuje na Turf Mooru, zamijenio ga je moderni ofenzivno nastrojeni nogomet Vincenta Kompanyja.

Ovog puta su nadmašili sami sebe

Ono što se nije promijenilo je način na koji Burnley predstavlja svoja pojačanja. Već smo mogli zaključiti kako u njihovom marketingu radi netko tko je zaljubljenik u filmove i serije, ali ono što je posebno je način na koji oni odrađuju posao.

Možemo slobodno reći kako je on pomalo "cringe", ali upravo to je s vremenom postalo zaštitni znak Burnleya. Zbog toga nas ne treba čuditi način kako su predstavili novog napadača, Zekija Amdounija koji dolazi iz Basela.

Za to su iskoristili jedan poznato britanski televizijski proizvod, Teletubbiese.

22-godišnji Amdouni je vrlo zanimljiv napadač koji je za reprezentaciju Švicarske postigao pet pogodaka u pet utakmica, a sjajan je bio i u Baselu, iz kojeg dolazi za odštetu od 18.6 milijuna eura.

U 52 nastupa za Basel upisao je 22 pogotka.

Već su ranije imali slična predstavljanja

Vidjet ćemo kako će se snaći u Burnleyu, gdje bi mu društvo u napadu trebao praviti Wout Weghorst, povratnik s posudbe te još jedan nogometaš svojevremeno vrlo živopisno predstavljen. Ispod teksta pogledajte i kako su ove sezone predstavili još jedno pojačanja. To je dosadašnji član West Browmich Albiona, Dara O'Shea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider