Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RAMSDALE GA IZGURAO

Arsenal novom Premierligašu prodao svog odličnog vratara

Bernd Leno ostaje premierligaški vratar te će od ove sezone stajati na vratima Fulhama.

Bernd Leno (Foto: Afp)

Još jednom se momčad Fulhama vratila u englesku Premier ligu te im je cilj ovog se puta dulje u njoj zadržati. Momčad pod vodstvom Marca Silve suvereno je riješila posao u Championshipu i sad je cilj nastaviti jednako dobro u eliti.

Neka pojačanja poput Joaoa Palhinhe (20 milijuna eura iz Sportinga) i Andreasa Pereire već su dovedena, a sad je osigurano i kvalitetno ime između vratnicu.

S Arsenalom je sve dogovoreno po pitanju angažmana vratara Bernda Lenoa.

Četiri godine u Arsenalu

30-godišnji Leno u Arsenelu je on 2018. godine, kad je doveden iz Bayer Leverkusena te je prve tri sezone bio siguran između vratnica. Ipak, prošle sezone ga je u drugi plan uspio baciti Aaron Ramsdale te je Leno s razlogom zatražio klub gdje će braniti.

To će biti Fulham, koji će njegovo dovođenje prema svemu sudeći platiti osam milijuna funti. Leno će automatski doći u poziciju prvog vratara, a iskustvo iz Bundeslige i Premier lige bit će neupitna kvaliteta.

Ipak, Fulham će unatoč tome u sezonu ući kao jedan od tri glavna kandidata za ispadanje (zajedno s druge dvije svježe promovirane momčadi). Na Lenou i ekipi je da to uspiju anulirati te da se napokon dulje vrijeme zadrže u društvu najboljim momčadi na Otoku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider