Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno u Ligi prvaka

Razmišljao o prekidu karijere: Najtrofejniji igrač Real Madrida dobio neočekivanu ponudu?

Brazilski nogometaš Marcelo je najtrofejniji stranac u povijesti Real Madrida.

Marcelo i igrači Real Madrida (Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA)

Nakon što je gotovo 15 godina nosio dres Real Madrida, upisavši se u klupsku povijest kao najtrofejniji stranac, Marcelo je ovog ljeta napustio klub i trenutno je slobodan nogometaš.

Iako on nije skrivao želju za ostankom u Madridu, njemu se ta želja ipak nije ispunila. Čelnici španjolskog diva su odlučili kako mu neće ponuditi novi ugovor, tako da je bio prisiljen potražiti novi klub.

Budući da se radi o jednom od svjetski poznatih nogometaša, koji je godinama igrao na visokoj razini, malo tko je očekivao da će se Marcelova potraga za novim klubom odužiti na gotovo dva mjeseca.

Ponovno će zaigrati Ligu prvaka

Spominjao se interes različitih klubova iz različitih liga, ali ništa što bi zadovoljilo apetite brazilskog nogometaša. Odbio je opciju povratka u Brazil, kao i ponude Monze i Nice, zbog čega se sve više počeo spominjati možebitni prekid karijere i odlazak u mirovinu.

No sve bi mogla promijeniti, navodno, ponuda njemačkog Bayer Leverkusena koji je ponudio dvogodišnji ugovor Marcelu. Ponudili su mu puno bolje uvjete od gore spomenutih klubova i možda su na dobrom tragu da dovedu veliko nogometno ime, piše Foot Mercato.

Svakako bi mu imponirala i mogućnost ponovnog igranja Lige prvaka, Bayer je završio u skupini B elitnog klupskog natjecanja s Portom, Aletico Madridom i Club Bruggeom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider