Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sad adio

Odigrao je devet utakmica za Barcelonu pa mu poručili - nećeš odigrati desetu

Mladi igrač Barcelone na posudbi iz bečkog Rapida neće imati budućnost u Kataloniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski gigant Barcelona je dovela Ferrana Torresa iz Manchester Cityja nedavno, ali još ga nije registrirala zbog "salary capa“ u Primeri. To će učiniti kad se riješi nekoliko aktualnih igrača i oslobodi prostor za nove plaće, a jedan od ljudi koje će žrtvovati jest mladi Yusuf Demir.

Ziyech i Vaha Vaha pokazao najvećoj marokanskoj zvijezdi tko je gazda i zagorčao život Barceloni divider

Igrač bečkog Rapida na posudbi ima ugovornu klauzulu prema kojoj ga španjolski klub mora otkupiti za 10.000.000 eura odigra li barem 10 utakmica za Barcu ove sezone, ali Xavi je odlučio da mu mlada zvijezda nije potrebna i zahvalio joj se uz objašnjenje kako mu je zadnja odigrana utakmica za Katalonce, bila ujedno i posljednja koju će odigrati za Blaugranu.

gol expired Strani mediji tvrde - sve je dogovoreno! Barcelona osigurala Xaviju drugo igračko pojačanje divider

Naime, dosad je prikupio tri nastupa u Ligi prvaka i još šest u La Ligi, dakle ukupno devet, odnosno jednu manje od potrebne kvote za aktivaciju otkupne klauzule.
Zbog trenutačne financijske situacije odlučili su da im je igrač na kojem je inzistirao Ronald Koeman tehnološki višak. Poručili su mu da si pronađe novi klub jer je, smatraju, predobar za povratak u Beč, ali preloš za Barcelonu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider