Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio bi to pravi posao, ali...

Arsenal želi iskoristiti krizu Juventusa: 115 milijuna za Vlahovića i sjajnog talijanskog klinca

Daleko je zimski prijelazni rok, ali startne pozicije već se hvataju. Arsenal želi dovesti Dušana Vlahovića i Fabija Mirettija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Način na koji je Juventus otvorio sezonu najblaže rečeno je - loš. Stara dama u sedam kola Serie A upisala je samo dvije pobjede i trenutno se nalazi na osmom mjestu, dok u Ligi prvaka imaju dva poraza u prva dva kola.

Jasno je da atmosfera u svlačionici nije dobra uslijed ovakvih rezultata, a tu činjenicu će u zimskom prijelaznom roku pokušati iskoristiti mnogi dovoljno platežno jaki klubovi.

Prvi takav se već javio - Arsenal je, prema pisanju talijanskih i engleskih medija, spreman ponuditi 115 milijuna eura za Dušana Vlahovića i Fabija Mirettija.

U prijevodu, sad novac koji će čelnici Arsenala dati treneru Mikelu Arteti za pojačanja on je spreman iskrcati za tandem iz Juventusa, 22-godišnjeg srpskog napadača i 19-godišnjeg talijanskog veznjaka.

I dok je Vlahović već afirmiran igrač, Miretti je mladić koji bi trebao predstavljati budućnost talijanskog nogometa. Ovaj polivalentni veznjak tek je nedavno proslavio 19. rođendan, a za prvu momčad Juvea ove sezone upisao je devet nastupa, sedam u Serie A i dva u Ligi prvaka.

Treba vidjeti kako će na ovo reagirati Juventus, kao i što će reći igrači. Nastavi li se ova kriza rezultata i igre kroz koju Stara dama prolazi, neće biti iznenađenje ukoliko se uoči početka zimskog prijelaznog roka budu javljali prvotimci sa zahtjevom za odlaskom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider