Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puno im je to

Kuha se transfer odličnog krila: Dinamo ne želi platiti traženu cijenu, u priču uletjeli Mađari

Arber Hoxha sasvim sigurno će napustiti Slaven Belupo, pitanje je samo gdje odlazi.

Arber Hoxha (Foto: Željko Puhovski/Cropix)

Interes Dinama za Arbera Hoxhu objelodanjen je još prije nekoliko tjedana kada je trener Sergej Jakirović sipao komplimente na račun 25-godišnjeg Kosovara.

Hoxha je ove sezone među najboljim igračima SuperSport HNL-a na poziciji lijevog krila, jednoj od onih na kojima će Dinamo tražiti pojačanje u predstojećem prijelaznom roku.

Pregovori oko Hoxhina dolaska u redove Modrih već su započeli, ali situacija se zasad ne odvijama sukladno željama čelnika maksimirskog kluba.

Naime, Koprivničanci su izvjesili cijenu od dva milijuna eura što Dinamo u ovom trenutku ne želi platiti.

Zagrepčani su stoga izveli manevar kojim pokušavaju smanjiti iznos koji bi morali platiti, na način da su Farmaceutima ponudili neke igrače na koje Dinamo ne računa, ali do dogovora nije došlo.

Štoviše, Jakiroviću bi planove mogao poremetiti Ferencvaroš. Mađarski velikan, na čijoj klupi sjedi Dejan Stanković, već neko vrijeme prati Hoxhu i, što je zapravo najvažnije, nema nikakvih ni upravljačkih ni financijskih problema.

Oni su na polusezoni drugoplasirani u Mađarskoj, s bodom manje u odnosu na vodeći Paksi, pa stoga Stanković traži pojačanja za borbu za naslov prvaka koja ih očekuje na proljeće.

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider