Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procurili detalji

Napadač Uniteda odbio Juventus i otišao pomoći Rakitiću u borbi za naslov prvaka Španjolske

Anthony Martial drugu polovicu sezone provest će u Sevilli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sevilla našeg Ivana Rakitića dovela je veliko pojačanje za napad na naslov, ostatak sezone na posudbi iz Manchester Uniteda provest će Anthony Martial.

Francuski internacionalac trebao bi dati Sevilli opciju više u napadu u drugoj polovici godine, u kojoj će pokušati dostići i prestići madridski Real.

gol expired Englezi tvrde: Gotovo je! Mislav Oršić odlazi iz Dinama u Premierligu, poznato je i koliko će Modri zaraditi divider

Martial je nedavno pristao na smanjenje plaće, a taj će iznos do konca sezone isplaćivati Sevilla, dok u ugovoru o posudbi nema dogovorenog otkupa, zapravo uopće ne postoji opcija po kojoj bi se ovo moglo pretvoriti u trajan transfer.

Francuski napadač dobio je zeleno svjetlo za odlazak iz kluba poslije javne svađe s prijelaznim menadžerom Ralfom Rangnickom ranije ovaj mjesec nakon remija s Aston Villom.

Navodno je za Martiala bio zainteresiran Juventus, ali on je odabrao selidbu u Andaluziju. Važeći ugovor s Crvenim vragovima traje mu do 2024. godine, a želi li nešto izvući za njega, Stara dama će ga morati prodati na ljeto.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider