Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sinjski dijamant

Ante Vukušić pronašao novi klub: Vratio se u Supersport HNL poslije 11 godina

Ante Vukušić novi je igrač Varaždina.

Ante Vukušić (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Bivši Hajdukov dijamant Ante Vukušić novi je igrač Varaždina. Stiže kao slobodan agent po raskidu ugovora sa srpskom Kolubarom, koja se raspala zbog dugova. Trebao bi zaoštriti konkurenciju u napadu Franu Brodiću.

Njegov dosadašnji klub Kolubara Lazarevac izbačen je iz Mozzart Bet Superlige, oduzeto mu je deset bodova i nije se uspio spasiti u zadnjem kolu. Žalili su se FSS-u, međutim nisu uspjeli ublažiti kaznu, a sad ih je stigla i FIFA-ina arbitraža.

Ristovski i Livaja Dinamo i Hajduk objavili s kojim igračima kreću u pripreme za novu sezonu divider

Vukušić je i dalje upisan kao osmi najskuplji izlazni transfer iz Hajduka otkad se 2012. godine prodao u Pescaru za 3,7 milijuna eura, a kasnije se tražio u dresovima Lausanne, Beverena, Fürtha, Tosna, Grudziadza i Krškog.

Pronašao se tek stigavši Olimpiju u ljeto 2019., zabio je 27 golova u 40 nastupa i namjestio još devet. Prije Kolubare pokušao je još u Steaui, Messini i Tuzla Cityju.

Trenutačna vrijednost prema Transfermarktu mu je pola milijuna eura, a Varaždin će mu biti 14. klub u karijeri. Vraća se u HNL poslije 11 godina. Varaždincima će se priključiti na pripremama, koje traju već sedam dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider