Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ante, sretno!

Slaven Belupo realizirao jedan od najvećih transfera u povijesti kluba: Sjajni 19-godišnjak prodan u Poljsku

Ante Crnac prešao je iz Slaven Belupa u Rakow, aktualnog prvaka Poljske.

Ante Crnac (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell)

Talentirani Ante Crnac napustio je redove Slaven Belupa u jednom od najvećih transfera u povijesti koprivničkog kluba te karijeru nastavlja u Poljskoj. Crnac je danas postao novi član Rakowa, prvaka Poljske koji će se ove sezone natjecati u Europskoj ligi.

Sada već bivši krilni napadač Farmaceuta u Koprivnicu je stigao siječnju 2022. te je od tada upisao 56 nastupa u dresu Slavena. Ukupno je postigao 11 pogodaka te upisao dvije asistencije.

"Prije svega, zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom povjerenju od kada sam stigao u Koprivnicu. Zaista sam se osjećao ugodno u Slavenu. Bilo je uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo lijepe trenutke. Nadam se da sam se odužio svojim pristupom i zalaganjem. Želio bih svojim dosadašnjima suigračima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, zaželjeti svu sreću u nastavku prvenstva. Uz predan rad vjerujem da će ostvariti zacrtane ciljeve. Naravno, ne smijem zaboraviti ni Podravske štuke koje su nas bodrile bez obzira na rezultate i davale nam dodatnu motivaciju na svakoj utakmici. Učinile su da utakmice u Koprivnici budu posebnije. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa. Sretno", rekao je Crnac na odlasku iz kluba.

Podravci trljaju ruke

Zadovoljstvo transferom nije skrivao ni direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

"Čestitao bih Anti na velikom transferu. Prelazak u prvaka Poljske i momčad koja je ove godine bila na pragu Lige prvaka dovoljno govori o njegovom potencijalu. Ante je zaslužio ovo svojim zalaganjem i prezentacijama na terenu i ja mu mogu samo poželjeti da se nastavi razvijati u istom smjeru i postane hrvatski seniorski reprezentativac. S druge strane, naš klub je ostvario još jednom jedan veliki transfer mladog igrača. To je naš put i tako ćemo nastaviti. Traženje mladih potencijala koji nam mogu pomoći na terenu, a onda i transferom poput ovog", rekao je Aleksovski.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider