Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova prilika

Senzacionalni transfer na pomolu: Alen Halilović se vraća u hrvatski nogomet?

Nekoć velika nada hrvatskog nogometa Alen Halilović stiže u Rijeku kao slobodan nogometaš.

Alen Halilović (Foto: Afp)

Nakon što su potvrdili dolazak bivšeg člana hrvatske nogometne reprezentacije Mateja Mitrovića, Riječani spremaju još jedno veliko iznenađenje za svoje navijače.

Alen Halilović, nekoć jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, je na korak od potpisa za klub s Rujevice.

Nakon što je dvije godine igrao u drugom razredu engleskog nogometa, prvo za Birmnigham, a potom za Reading koji mu nije ponudio novi ugovor, Halilović se odlučio vratiti u hrvatski nogomet ne bi li oživio nogometnu karijeru.

Sa samo 17 godina ostvario je transfer karijere prešavši iz Dinama u Barcelonu, ali ondje se nije snašao. Prodali su ga Katolonci njemačkom HSV-u koji ga je pak poslao na posudbu u Las Palmas, a onda je u ljeto 2018. potpisao za još jednog europskog velikana, Milan.

gol expired Šokantna vijest: Preminula legenda Kutije šibica i malog nogometa u Hrvatskoj divider

Nažalost, ni ondje se nije uspio snaći. Ponovno je išao s posudbe na posudbu, prvo u Standard Liege, a potom u Heerenveen, ali u listopadu 2020. godine Talijani su odlučili prekinuti suradnju s njim.

Čini se da je sada na korak od povratka u hrvatski nogomet, ali ne u Dinamo u kojem je započeo karijeru, već u Rijeku koja se dokazala kao sjajna sredina za oživljavanje karijere...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider