Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne pita se za cijenu

Kreću pregovori o transferu koji će odjeknuti: Najbolji veznjak današnjice odlazi u Saudijsku Arabiju?

Saudijski Al Nassr priprema pravu transfer-bombu.

Kevin De Bruyne (Foto: Afp)

Vrlo brzo u posljednju godinu ugovora s Manchester Cityjem ući će Kevin De Bruyne.

Fenomenalni Belgijanac, po mnogima najbolji veznjak svijeta u posljednje vrijeme, pokušat će sa Cityjem još jednom osvojiti Premier ligu i Ligu prvaka, nakon čega će se i on i klub suočiti s astronomskom ponudom iz - Saudijske Arabije.

Kako javlja novinar Rudy Galetti, saudijski Al Nassr želi u svoje redove dovesti belgijskog reprezentativca koji će u lipnju proslaviti 33. rođendan.

Službeni kontakt će biti uspostavljen kroz nekoliko tjedana, jer ljudi iz Al Nassra se ne žele dovesti u situaciju da se i ostali saudijski klubovi uključe u utrku.

De Bruyne prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura i bez obzira što bi se realizacija cijelog posla mogla dogoditi u periodu kad on već zagazi u posljednju godinu ugovora, Al Nassr će sigurno morati odriješiti kesu za odštetu koja će zadovoljiti Manchester City. Jasno, ogromna za plaća za De Bruynea se podrazumijeva.

Treba vidjeti što će na ovo sve reći Pep Guardiola. Englezi vjeruju da će, ukoliko ode do kraja u Ligi prvaka i uzme još jednu domaću titulu, katalonski stručnjak biti skloniji opciji da pusti De Bruynea u Saudijsku Arabiju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider