Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
football leaks na djelu

FIFA istražuje transfer Paula Pogbe u Manchester United!

Cijeli dan cure mnoge brojke oko transfera Paula Pogbe u Manchester United, a onda se pojavila informacija da se u to umiješala FIFA.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trenucima dok su se Juventus i Monaco borili za mjesto u finalu Lige prvaka, Europom je odjeknula informacija da krovna nogometna organizacija FIFA pod sumnju dovela najskuplji transfer svih vremena, onaj u kojem je Paul Pogba za 105 milijuna eura iz Juventusa otišao u Manchester United! Istraga transfera trebala bi početi u najkraćem mogućem roku.

"Jedino što vam zasada mogu reći je da FIFA istražuje informacije koje je dobila", rekao je neimenovani sudionik, a informacije su navodno procurile od Football Leaksa.

Prema pisanju brojnih medija, problem su brojke koje je najmoćnija menadžer svijeta Mino Raiola pospremio kod sebe nakon što je svog klijenta iz Torina poslao u Manchester. Riječ je navodno o brojci 48.5 milijuna eura!

Podsjetimo, Football Leaks je u posljednjih godinu dana pokrenuo brojne istrage, pa tako i onu protiv hrvatskog nogometaša Luke Modrića i njegovog računa u Luksemburgu. Spomenuti izvor otkrio je i brojne druge informacije, kao naprimjer da Fabio Capello naplaćuje humanitarne utakmice, a Neymar autograme...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider