Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljni pregovori za Ronalda

Transfer Ludnica: Real izdao priopćenje o Neymaru, Ronaldo dobio moćnu ponudu i napušta Madrid?

Španjolska Marca i talijanski mediji naveliko su se raspisali o potencijalnoj transfer-bombi koja bi preselila Cristiana Ronalda u Torino.

Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ronaldov agent Jorge Mendes održao je sastanak s Andreom Agnellijem i Johnom Elkannom. Razgovarali su o potencijalnoj operaciji dovođenja Cristiana Ronalda u Juventus. Talijanski gigant ponudio je Ronaldu četverogodišnji ugovor od 120 milijuna eura.

Piše se kako Portugalac traži nove izazove nakon što je s Real Madridom osvojio tri uzastopne Lige prvaka, ali isto tako moguće je i da preko svog agenta pritišće Real da mu poveća plaću, s obzirom na to da je odbio zadnju ponudu madridskog kluba.

No čini se kako Juventus misli ozbiljno bez obzira na Ronaldove namjere, iako ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Ali Ronaldo ima dogovor da može otići u razumnu odštetu. U Torinu bi mogao do 2022. godišnje zarađivati čak pet milijuna eura više nego u Madridu.

U cijeloj priči spominje se i hrvatski napadač Mario Mandžukić, ali njegov odlazak nije toliko povezan s potencijalnim transferom Ronalda. O Mandžinu odlasku iz Juvea pisalo se i puno prije toga.

S druge strane, Real je demantirao da je poslao ponudu od 130 milijuna eura za Brazilca Neymara. Španjolska javna televizija TVE u večernjim je vijestima objavila informaciju o slanju ponude za 26-godišnjeg napadača, koji je u ponedjeljak zabio gol u pobjedi Brazila nad Meksikom od 2:0.

"Taje vijest potpuno lažna. Real Madrid nije dao nikakvu ponudu ni PSG-u niti igraču. Čudimo se kako je španjolska javna televizija mogla emitirati takvu apsolutno lažnu informaciju bez kontaktiranja strane u ovom slučaju. Da je kontaktirala jednu ili drugu stranu, ta bi informacija bila jednostavno demantirana", naveo je Real Madrid u priopćenju poslanom medijima.

Neymar, koji se s brazilskom reprezentacijom nalazi u Rusiji, ima ugovor s PSG-om do ljeta 2022. godine. Mediji već mjesecima nagađaju o interesu Reala za njega.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider