Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav zaokret

Nova velika otimačina Mourinha i šok za Guardiolu i City: ''To je gotov posao''

Španjolski novinar Diego Martinez uzburkao je javnost objavom na Twitteru kako je potvrđen veliki transfer u Premierligi.

Alexis Sanchez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Španjolski novinar koji je povezan s AS-om, Marcom i Mundo Deportivom, Diego Martinez, objavio je na svom Twitter profilu kako je Manchester United dobio utrku za Alexisa Sancheza.

Navodi se kako su Sanchezov agent Fernando Felicevich i Arsenal u subotu pristali na dogovor s Manchester Unitedom oko prodaje čileanskog nogometaša. Ukoliko se Sanchez stvarno priključio ManUtd-u, bio bi to veliki udarac za City, koji je od ljeta vodeći u utrci za njegove usluge.

Mjesecima se pisalo kako Sanchez ima želju raditi s Pepom Guardiolom, ali Jose Mourinho je još jednom u mogućnosti oteti igrača svom rivalu. Nakon što je na ljeto pred nosom oteo Chelseaju Romelua Lukakua, sada je očito vrlo blizu da istu stvar napravi i Manchester Cityju.

Glasine od petka navečer tvrde da City nije bio spreman platiti Arsenalu koliko su ovi tražili za Alexisa. S druge strane, United je spreman platiti 30 milijuna funti koliko traži Arsenal i njegovom agentu naknadu u iznosu većem od 10 milijuna funti kako bi pogurao posao u ovom prijelaznom roku.

Još uvijek nema službene potvrde pa Martinezove tvrdnje treba uzeti s rezervom, ali da se kuha transfer Sancheza u Manchester United nije špekulacija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider