Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
debi za vikend?

Dan nakon Grka još jedno pojačanje, hit HNL-a doveo bivšeg igrača Osijeka i Rijeke

Slaven Belupo službeno je na svojim internetskim stranicama objavio kako se klub pojačao za nastavak sezone dovođenjem veznog igrača Roberta Mudražije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo službeno je na svojim internetskim stranicama objavio kako se klub pojačao za nastavak sezone dovođenjem veznog igrača Roberta Mudražije.

Taj 25-godišnji nogometaš potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu, a imat će pravo nastupa za svoj novi klub već ovog vikenda kada Slaven Belupo na domaćem terenu, u nedjelju, igra protiv Istre 1961.

gol expired Hajdukov nogometaš pohvalio se golom, suigrači ga počeli zezati: "Imaš hrabrosti za ovo objaviti" divider

Drugo pojačanje u dva dana

Karijeru je Mudražija počeo u Zagrebu, a 2016. godine se preselio u austrijskog drugoligaša Liefering. Od 2017. do 2019. godine je igrao za Osijek nakon čega je otišao u ponajbolju dansku momčad FC Kopenhagen.

Kao član FC Kopenhagena bio je na posudbama u Rijeci i ljubljanskoj Olimpiji, a prošao je i sve reprezentativne uzraste Hrvatske do U21 reprezentacije.

gol expired Hajduk okrenuo Slaven na Poljudu: Pukla petarda, Bijeli u drugom dijelu slomili Farmaceute divider

Dan ranije Slaven Belupo je doveo grčkog stopera Giannisa Christopoulosa na posudbu, a klub iz Koprivnice je najugodnije iznenađenje na startu nove sezone HNL-a. Nalazi se trenutačno na drugom mjestu ljestvice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider