Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počivao u miru

Tragedija u Šibeniku: Na radnom mjestu poginuo bivši vratar nekoliko niželigaških klubova

U nesreći na radnom mjestu poginuo je Jakov Jelić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velika tragedija dogodila se jučer u Šibeniku. Dok je obavljao svoj posao na rezanju blokova u šibenskom TLM-u, teško je ozlijeđen Jakov Jelić, bivši vratar nekoliko klubova iz Šibenika i okolice.

Nažalost, Jakov je u bolnici podlegao ozljedama.

''Jučer oko 17:19 zaprimili smo dojavu da je u tvornici u Ražinama ozlijeđen jedan radnik. Izlaskom na teren policije i hitne pomoći utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem radniku koji je radio na stroju za rezanje blokova. U 18:10 u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije konstatirana mu je smrt'', kazala je za ŠibenikIN glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Jelić je dobro poznat ljubiteljima nogometa iz Šibenika i okolice jer je osim za HNK Šibenik branio i za Krku, Zagoru i DOŠK.

''U tijeku je istraga, sve nadležne institucije bave se slučajem te za sada ne možemo davati nikakve informacije. Svi smo u velikom šoku, ovako nešto u tvornici se nije dogodilo duže od 30 godina. Suosjećamo s obitelji stradalog radnika'', poručila je za ŠibenikIN Nina Potočnik, voditeljica za odnose s javnošću u Grupi Impol.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider