Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pakleni napadač

Tottenham želi pokvariti posao najvećem rivalu: Perišić bi mogao dobiti sjajnog suigrača

Tottenham se uključio u utrku za dovođenje Gabriela Jesusa iz Manchester Cityja.

Tottenham (Foto: Afp)

Jedna od najsigurnijih oklada za nadolazeći ljetni prijelazni rok je ta da će Gabriel Jesus napustiti Manchester City.

Brazilski napadač želi promijeniti sredinu, Pep Guardiola ga i prije dovođenja Erlinga Haalanda nije vidio kao standardnog člana udarne postave, a sada su njegove akcije dodatno pale.

Sve vodi u smjeru da će doći do prodaje, Jesus će otići iz Cityja, ali pitanje je koja će biti njegova nova destinacija.

Posljednjih nekoliko tjedana kao glavni favorit za njegovo dovođenje figurirao je Arsenal, ali Topnici još uvijek nisu uspjeli postići dogovor s Građanima oko odštete.

Kako pišu engleski mediji, situaciju iz prikrajka promatra Arsenalov rival iz sjevernog Londona Tottenham.

Spursi imaju fenomenalnog Harryja Kanea, ali on je trenutno jedini centralni napadač u njihovoj svlačionici. Pregršt je tu sjajnih ofenzivaca, od Heung-min Sona preko Dejana Kuluševskog pa do našeg Ivana Perišića koji je nedavno došao, ali kad su u pitanju centarfori, Kane je tu jedini.

To je razlog zbog kojeg Antonio Conte želi dovesti Gabriela Jesusa, jer smatra da bi se Brazilac sjajno nadopunjavao s kapetanom engleske reprezentacije.

Prema Transfermarktu, tržišna vrijednost Jesusa je 50 milijuna eura, ali njegov ugovor traje još samo godinu dana pa svi zainteresirani očekuju da će ga moći dobiti po nešto nižoj cijeni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider