Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi trener Tottenhama

Levy već pronašao zamjenu za Contea? Novi kandidat za klupu Tottenhama legenda je Manchester Cityja

Vincent Kompany neočekivano se prometnuo u jednog od glavnih kandidata za klupu Tottenhama, nakon što je Levy smijenio nezadovoljnog Contea.

Daniel Levy (Foto: Afp)

Burnleyjev trener Vincent Kompany sa svojim je klubom šest kola prije kraja osigurao promociju u najviši rang engleskog nogometa i time je na sebe skrenuo pozornost puno većih klubova.

Kompany, koji je svoju trenersku karijeru započeo u Anderlechtu, u godinu dana napravio je pravu transformaciju u Burnleyju. Od zatvorene momčadi kakvu je imao Sean Dyche Kompany je stvorio ekipu koja je postigla najviše pogodaka ove sezone u Championshipu.

Frank Lampard Lampard tvrdi da ništa još nije izgubljeno: "Posebne stvari mogu se dogoditi na Stamford Bridgeu" divider

Prema engleskim medijima, Tottenham želi upravo Kompanyja kao svog trenera na kojemu će graditi novi projekt s klubom. Jedan od obožavatelja djela trenutačnog trenera Burnleyja jest i Daniel Levy, predsjednik Tottenhama.

Nakon remija s posljednje plasiranom momčadi Premier lige Southamptonom Conteu je uručen otkaz. Trenutačno se na klupi Tottenhama nalazi njegov bivši pomoćnik Cristian Stellini, koji će klub voditi do kraja sezone.

Nekoliko je kandidata

Uz Kompanyja, glavni su kandidati za preuzimanje vruće klupe Spursa Julian Nagelsmann i stari znanac Mauricio Pochettino.

Pochettino je već jako dobro upoznat s klubom koji je u svojem prvom mandatu doveo do finala Lige prvaka pa se po engleskim kladionicama i dalje smatra prvim kandidatom za ispražnjenu klupu kluba iz sjevernog Londona.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider