Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
činilo se da će kiksatI, a onda...

Eriksen golčinom izvukao Tottenham, Irac Shane Long ispisao povijest Premierlige

Nogometaši Tottenhama teškom su mukom slavili protiv davljenika Brightona i nastavili veliku borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Eriksen slavi pobjednički pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tottenham je u zaostaloj utakmici 3. kola engleske Premierlige slavio pred svojim navijačima protiv Brightona, ali tek pogotkom u posljednjim minutama utakmice. Spursi su s nova tri boda nastavili grčevitu borbu za mjesta koja dogodine vode u Ligu prvaka.

Važna tri boda momčadi Mauricija Pochettina donio je Christian Eriksen, koji je u 88. minuti dalekometnim udarcem lijevom nogom pronašao mali, ali nebranjeni dio mreže Matta Ryana, koji je tijekom cijelog susreta izluđivao igrače domaće momčadi.

Tottenham je čak 78 posto vremena imao posjed lopte u svojim nogama, ali je na pogodak čekao do posljednjih minuta utakmice. Spursi za vikend dočekuju West Ham i sve osim pobjede Spursa bilo bi veliko iznenađenje.

Brighton je 17. i on će se boriti za opstanak u posljednja tri kola jer ima svega tri boda više od 18. Cardiffa. Za vikend Brighton dočekuje Newcastle, koji se prošlog vikenda spasio od ispadanja.

U drugoj utakmici večeri Watford i Southampton odigrali su bez pobjednika 1:1. Shane Long je postigao najbrži pogodak u povijesti Premierlige nakon sedam sekundi, kojim je doveo goste u vodstvo. Bod domaćinu donio Gray u 90. minuti utakmice. Watford je sedmi na tablici s 50 bodova, dok je Southampton 16. s 37.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider