Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Daruju navijače

Tottenham ponosno objavio: Povratak Balea na Hotspur Stadium za derbi s Chelseajem

Tottenham je objavio da ima specijalnog gosta za utakmicu s Chelseajem u sljedećem kolu Premierlige…

Gareth Bale (Foto: Afp)

Cvijeta cvijeće na velebnom Tottenham Hotspur Stadiumu. Tottenham i njegovi navijači žive radosne dane, najradosnije otkako su Pijetlovi prešli na novi stadion.

Lionel Messi i Kylian Mbappe Evo što je Mbappe obećao Parižanima i gdje bi mogao prijeći: Dva su kandidata, PSG sprema bajoslovnu ponudu divider

Tottenham je na iznenađenje mnogih prvi na ljestvici Premierlige. Pod vodstvom donedavno slabo poznatog grčko-australskog stručnjaka Angea Postecogloua zasad igraju sjajno.

Bale specijalan gost Tottenhama na utakmici s Chelseajem

Spursi su neporaženi nakon deset odigranih kola i imaju dva boda više od Arsenala i Manchester Cityja. U sljedećem kolu Tottenham očekuje gradski derbi s Chelseajem.

Stipe Biuk Biuk otkrio što se događalo prije transfera u SAD: Hajduk je pregovarao s klubom iz Liga petice divider

Za tu posebnu priliku Spursi su odlučili darovati svoje navijače tako što su poslali posebnu pozivnicu svojoj bivšoj superzvijezdi Garethu Baleu, koji će na poluvremenu dati intervju za klupsku stranicu i evocirati uspomene na dane provedene u Tottenhamu, za koji je postigao 71 gol u 237 utakmica prije nego što je prešao u Real Madrida i tamo osvojio sve što se može osvojiti u klupskom nogometu.

Bale se oprostio od nogometa u siječnju ove godine s 33 godine.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider