Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda Tottenhama

VIDEO Dva prosvjednika prekinula derbi engleske lige: Pokušali se zavezati za stativu

Tottenham je osvojio tri boda na domaćem terenu protiv West Hama u 30. kolu Premier lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 30. kola engleske Premier lige Tottenham je pobijedio West Ham sa 3:1, a za goste je posljednjih šest minuta zaigrao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

Tottenham je ovom pobjedom skočio na peto mjesto preskočivši West Ham i Manchester United te tako ostao u igri za plasman koji vodi u Ligu prvaka.

Domaćin je poveo u devetoj minuti autogolom Kurta Zoume, a na 2:0 je povisio Son Heung-Min u 24. minuti. Said Benrahma je u 35. minuti vratio "čekićare" u život.

No, korejski reprezentativac Son je u 88. minuti razriješio sve dvojbe oko pitanja pobjednika zabivši svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3:1. Za goste je od 84. minute zaigrao Nikola Vlašić.

Prosvjed protiv ulaganja u fosilna goriva

Inače, u 53. minuti susreta dva prosvjednika su pokušala ušetati na teren i zavezati se za stativu da bi izrazili protivljenje ulaganju u fosilna goriva. No ovog puta su redari bili brži te su na vrijeme spriječili prosvjednike.

Kako su redari zaustavili prosvjednike možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, prije nekoliko dana jedan prosvjednik je ušetao na teren tijekom zaostalog susreta 20. kola engleske Premier lige između Evertona i Astona Ville i zavezao se za stativu.

Ubrzo su došli redari koji su ga "oslobodili", a utakmica je nastavljena.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider