Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pozvana i policija

Tornado upao na trening nogometaša Zadra: Za sve su krive pjesme Mile Kitića?

Nesvakidašnja situacija na treningu dalmatinskog niželigaša.

Tornado (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Desetak članova Tornada upalo je na trening nogometaša Zadra kako bi izrazili nezadovoljstvo njihovim ponašanjem nakon utakmice protiv Omiša.

Zadarski nogometaši su naime osvajanje tri boda proslavili uz narodnjačke hitove Mile Kitića, koji su se orili zadarskim Stanovima, što baš i nije bilo po volji navijačima.

Razgovoru navijača i nogometaša prisustovala je i predsjednica kluba Iva Bokanović, ali nije poznato je li to bila jedina tema razgovora ili samo tek jedna od njih.

Bad Blue Boys Češka policija u pripravnosti zbog Boysa: Pripremili stroge kontrole, no gostujući sektor neće biti prazan divider

Iz klub je ekspresno pozvana policija, koja je brzo izašla na teren, ali iz PU Zadarske tvrde da nije bilo postupanja jer nije bilo kršenja javnog reda i mira. Sve je prošlo u najboljem redu, no čini se da nesuglasice između Tornada i Zadra traju već neko vrijeme, tvrdi Zadarski.hr.

Kitićeve pjesme su bile samo kap koja je prelila čašu, no čini se da navijačima nikako nije po volji način na koji je odrađena privatizacija kluba, kao ni nova uprava...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider