Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
transfer blizu dogovora

Torino za Vuškovića ponudio smiješan iznos, Hajduk traži puno više

Hajduk je nedavno odbio ponudu Celtica od pet milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko dana saznalo se da je Hajduk blizu prodaje svog mladog dragulja Marija Vuškovića. Prema pisanju talijanskih medija sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius došao je u Milano i razgovarao s čelnicima Torina.

Hajduk je nedavno odbio ponudu Celtica od pet milijuna eura, a Talijani pišu da je Torino ponudio tri milijuna eura za Vuškovića i bonuse.

gol expired Veliki udarac za Nizozemsku pred Euro: Otpala im najveća zvijezda divider

Čelnici splitskog kluba nisu bili zadovoljni s tim iznosom pa su navodno zatražili iznos između pet i šest milijuna eura. Ako se to ostvari bit će to jedan od najvećih transfera slavnog hrvatskog kluba.

Vušković ima tek 19 godina, a i na Europskom prvenstvu do 21 godine pokazao je da se radi o velikom talentu hrvatskog nogometa kojem predviđaju sjajnu budućnost. Mnogi ga za nekoliko godina vide u prvih 11 Vatrenih zajedno s Joškom Gavrdiolom koji je otišao u RB Leipzig za 16 milijuna eura.

gol expired Potez vrijedan divljenja: Ajax je rastalio trofej za prvaka i podijelio ga vjernim navijačima divider

Vušković ima 33 nastupa za prvu momčad Hajduka i dva gola, a čelnicima Hajduka velika je želja zadržati ga u klubu jer ima ugovor do 2024. godine, ali ako dođe prava ponuda koja će financijski zadovoljiti Hajduk onda će Vušković otići.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider