Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Formula za katastrofu

Torcida se okrenula protiv svojih igrača: Slična stvar se događa i u Manchesteru

Navijači Hajduka iznijeli su svoje mišljenje u vezi svojih ozlijeđenih igrača

Hajduk (Foto: Afp)

Hajduk se i ove sezone suočava s razočaranjem svojih navijača, a na udaru su se našli igrači. Loši rezultati i navodno neprofesionalno ponašanje pojedinih igrača doveli su do otvorenih kritika i protesta.

Na gostovanju u Puli pojavili su se transparenti s porukama: "Pozdrav ozlijeđenima" i "vidimo se u Splitu", izražavajući nezadovoljstvo izostancima u momčadi.

Posebno su na meti igrači koji su zbog ozljeda propustili utakmice, a potom su viđeni kako se bave aktivnostima koje se ne doimaju kao oporavak.

Marko Livaja i Ferro fotografirani su usred napete partije padela, dok su Yassine Benrahou i Leon Dajaku viđeni u laganoj šetnji Hvarom. Navijači smatraju da se ozlijeđeni igrači ne bi trebali baviti drugim sportovima, a njihovo ponašanje se smatra neprofesionalnim.

Ovo nije prvi put da se navijači Hajduka sukobljavaju s igračima zbog lošeg rezultata. U prošlosti su se događali incidenti kao što su iskopavanje rupa na Poljudu nakon poraza i fizički napadi na igrače.

Slična situacija događa se u Engleskoj sa Manchester Unitedom. Nakon poraza od Arsenala, Wayne Rooney komentirao je situaciju sa količinom ozljeda u Manchester Unitedu: 

"Kad pogledate trenutnu listu ozlijeđenih, jasno je da bi se neki od tih igrača mogli vratiti na teren i doprinijeti igri sa 100 posto, s obzirom da sam svjedočio slične situacije tokom karijere, neki od ovih ozlijeđenih igrača trenutno ne čine uslugu sami sebi."

Paralele između ova dva kluba su brojne, veliki klubovi sa predanim navijačima koji godinama gledaju neuspjeh, nestabilne uprave iza kulisa te česte promjene trenera i filozofija. Ovi faktori stvaraju okruženje i pritisak u kojem se igračima ne žuri vratiti na teren.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider