Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nisu sami, svaki euro je bitan"

Torcida pomaže Slavoniji: Evo kako se mogu uključiti svi koji će biti na Poljudu večeras

Torcida je pokrenula humanitarnu akciju za pomoć Slavoncima koji su pretrpjeli velike štete u prošlotjednoj oluji koja je pogodila taj dio Hrvatske.

Torcida (Foto: Davor Javorović/Pixsell)

Uoči Jadranskog derbija Hajduk - Rijeka koji se igra večeras na Poljudu Torcida je objavila proglas upućen svim navijačima koji će boraviti na sjevernoj i istočnoj tribini.

Povod je olujno nevrijeme koje je protekli tjedan pogodilo Slavoniju i prouzročilo goleme materijalne štete. Torcidaši su odlučili unesrećenim obiteljima pomoći tako što će večeras prikupljati novčane donacije na sjevernoj i istočnoj tribini Poljuda.

Brojni slavonski torcidaši (iz Đakova, Osijeka, Županje, Slavonskog Broda...) u posljednjih nekoliko dana odvojili su svoje slobodno vrijeme i novac kako bi pomagali ljudima kojima je pomoć bila nužna, a sada će Slavonci dobiti i novčanu pomoć iz Splita, nužnu za obnovu svojih kuća, krovova i ostalih oštećenih stvari.

Torcidin proglas prenosimo u cijelosti:

"Uoči današnje utakmice, prve ovogodišnje na Poljudu i prve u nizu u kojoj će krcati stadion furiozno povesti Hajduk do pobjede, imat ćemo priliku svi zajedno učiniti dobro djelo! 

Naši Slavonci, nažalost, još uvijek zbrajaju štete i suočavaju se s posljedicama strašnoga nevremena koje je u kratkom periodu odnijelo godine i desetljeća rada, truda i predanosti i uništilo njihova imanja, polja i domove.

Ajmo im danas pokazati da nisu samo i da nisu zaboravljeni! Na svim ulazima na sjevernu i istočnu tribinu Poljuda nalaziti će se kutije za donacije u koje prije utakmice možete ubaciti svoj doprinos! 

Ništa nije malo, svaki euro je bitan i olakšat će im neizvjesnu i tešku svakodnevnicu koja je pred njima i pripomoći u obnovi imanja i kuća.

Bila majica, šal, hajdučko srce - obavezni! Ajmo Bijeli", poručila je Torcida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider