Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema nikakvog bojkota

Torcida je ovako najavila masovni dolazak na Poljud: ''Nema te mjere…''

Navijačka skupina Torcida stiže na utakmicu Hajduk – Tobol.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je sezonu Prve HNL otvorio remijem protiv Lokomotive u Zagrebu, Hajduk u četvrtak od 21 sat protiv kazahstanskog Tobola otvara europski dio sezone. Na Poljudu se očekuju mnogobrojni navijači koji će pozdraviti momčad u prvoj domaćoj utakmici sezone, a svoj je masovni dolazak najavila i Torcida.

Podsjetimo, neke su se navijačke grupe odlučile na bojkot organiziranog dolaska na utakmice zbog strogih mjera ulaska na stadione koje je uveo Stožer. Na stadione se, podsjetimo, može samo uz COVID potvrde ili s negativnim testom.

Hajduk je organizirao i brojne punktove za jeftinije testiranje kako bi omogućio što većem broju ljudi da vide pojačanu momčad za novu sezonu na novom poljudskom travnjaku.

Torcida je na svojoj stranici na Facebooku objavila poziv svim navijačima.

''NEMA TE MJERE KOJA ĆE ME ODVOJITI OD TEBE

Samo zbog Tebe i ogromne emocije prema Tebi. Emocije koju osjećamo od rođenja, koja se prenosi generacijama. Emocije koja je beskonačna.

U njoj gori i naša želja. Želja da Hajduk bude jak, moćan i prkosit. Hajduk koji je neustrašiv. A to su upravo pokazali i igrači koji su prihvatili biti dio nečega velikog. Dio kompletnog ludila koje je nastalo. Koji su prepoznali i odbili puno više nego šta im nuđeno negdje drugdje. Radi nas! Radi strasti koja nas vodi, energije koja nas pokreće. Sve ono što im je ispričano, što su gledali - žele doživjeti.

Poljud nas zove, Hajduk nas treba! Budi dio ludila!

SVI NA OTVARANJE TEMATSKOG PARKA!
SVI NA STADION!''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider