Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek su peti

Ovo je deset najboljih napadačkih trojaca u sezoni: PSG-ov slavni trio zakazao, Bavarci na vrhu...

Najraspoloženiji napadački trojac u tekućoj sezoni ima Bayern kad je riječ o golovima u svim natjecanjima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je imala slavni trojac MSN, Real Madrid odgovorio je s BBC-jem, obje momčadi sad imaju nove napadačke tercete, ali ni prvi ni drugi nisu najefikasniji u tekućoj sezoni.

Ta laskava titula trenutačno pripada Bayernovom ubojitom trojcu Robert Lewandowski, Serge Gnabry i Leroy Sane, koji je ove sezone već zabio 76 golova, gotovo 60 posto od ukupnih golova bavarskog giganta.

PSG zakazao

Na drugom mjestu je Liverpoolov trio na čelu s Mohamedom Salahom, kojeg još čine Diogo Jota i Sadio Mane, a koji je ove sezone zasad spakirao 70 komada. Realov novi tercet Karim Benzema, VInicius Junior i Marcos Asensio na trećem je mjestu, a zaslužan je za ukupno 66 golova Kraljevskog kluba ove sezone, odnosno gotovo 70 posto.

Trojac RB Leipziga Nkunku, Silva, Soboszlai ugurao se ispred imenima trenutačno najpoznatijeg svjetskog napadačkog „tridenta“, onog PSG-a koji čine Kylian Mbappe, Neymar i Lionel Messi. Oni su ove sezone razočarali jer su dosad zabili samo 51 gol ukupno, najviše među njima Kylian Mbappe koji je dogurao do broja 32 u svim natjecanjima. Bivši Barcin duo, NEymar i Messi zasad imaju samo 11, odnosno osam golova.

Top 10 zaključuju još trojici Manchester Cityja, Lazija, Monaca, Dortmunda i Bayer Leverkusena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider