Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O igranju s velikanima

Rakitić i Kukoč dogovorili zajednički godišnji u podkastu NBA lige: "Najprije golf u Sevilli pa Bullsi u Chicagu i za kraj ljeto na hrvatskoj obali"

Ivan Rakitić i Toni Kukoč odradili su sjajan podkast za službenu stranicu NBA Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojica hrvatskih sportskih velikana Toni Kukoč i Ivan Rakitić porazgovarali su o igranju sa sportskim veličinama. U sjajnom podkastu za službeni kanal NBA Europe obojica su iz svoje perspektive posvjedočili kako je to igrati sa sportskim velikanima.

Toni, jasno, ima iskustvo igranja s košarkaškim velikanom Michaelom Jordanom, a Raketa je nekoć dijelio svlačionicu sa sedmerostrukim dobitnikom Zlatne lopte Lionelom Messijem.

Dogovorili se za golf u Sevilli

"Nisam loše, ali hladno je ovdje u Chicagu“, odgovorio je Kukoč Rakitiću, a Ivan je na to spremno poentirao: "Moraš doći do mene u Sevillu, ja živim u golf klubu. Ovdje se prije nekoliko godina igrao PGA Tour, uživat ćeš.“

Rakitić je potom čestitao Toniju na velikoj karijeri i priznao kako se naježio od same činjenice što razgovaraju. Kukoč je uzvratio kako također prati Ivanovu karijeru. Također, složili su se kako danas ni o Jordanu ni o Messiju ne bismo razgovarali kao o velikanima da nisu imali sjajne suigrače oko sebe.

"Apsolutno, Jordan je vrlo svjestan toga što momčad donosi za uspjeh. Mnogi od tih igrača bi igrali samo pet do deset minuta, ali u tom vremenu donijeli bi što je potrebno za pobjedu. Messi i Jordan su najveći u svojim sportovima, ali bez momčadi ne bi bilo ništa od njih", rekao je Kukoč, a Ivan se ubacio.

Pa za utakmicu Bullsa u Chicagu

"Da, ali ono što je Jordan za svjetsku košarku, ti si za našu. Svaki hrvatski klinac prije nego što prvi put uhvati košarkašku loptu zna tko je Toni Kukoč.“

"Hvala ti puno, ali isto ide i za tebe. Čudesno je što si sve postigao s klubom i reprezentacijom. Moramo istaknuti naše trenere, u Hrvatskoj doista ima puno talenta, ali i puno odličnih trenera. To je prvi preduvjet za uspjeh, a drugi je – moraš imati malo sreće“, podvukao je Toni, a Raketa se ponovo referirao na start razgovora i rekao da i on mora uskoro do Chicaga.

"Naravno, samo dođi, vodit ću te da vidiš sve o Bullsima što god te bude zanimalo", rekao je Toni, a Ivan zaključio:

"Okej, onda dogovor, najprije ćemo na golf u Sevillu pa na Bullse u Chicago i za kraj zajedno ljetujemo u Hrvatskoj."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider