Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za njega najbolji

Velika zvijezda Reala sve iznenadila: Izabrao idealnog trenera i to nije Zidane ili Ancelotti

Toni Kroos pohvalno se izrazio o suradnji s Pepom Guardiolom dok su obojica bila u Bayernu…

Modrić, Casemiro i Kroos (Foto: Afp)

Veznjak Real Madrida Toni Kroos gostovao je kod Jorgea Valdana u njegovoj emisiji Universo Valdano. Intervju će biti sutra emitiran, a već su puštene neke najave.

O Florentinu Perezu, predsjedniku Reala.

"Ako govorimo o Real Madridu, moramo razgovarati o Florentinu. On je čovjek koji me doveo u Real i primio me s velikom privrženošću od prvog dana do danas. Nikad nisam imao problema s njim, uvijek smo bili vrlo iskreni. Uvijek me je branio i davao mi povjerenje. To najvažnije i što svaki igrači treba."

O Pepu Guardiolu, trenutačnom menadžeru Manchester Cityja, koji je svojevremeno trenirao Kroosa u Bayernu, prije nego što je Nijemac prešao u Real 2014. godine.

"Guardiola se do posljednjeg dana borio da ostanem u Bayernu. Ako moram izabrati trenera koji je savršen za moju igru, to je Guardiola. Stvarno sam uživao u godini s njim, jako me unaprijedio."

O Casemirovu odlasku iz Reala u Manchester United.

"Iznenadio me Casemirov odlazak. Istina je da su glasine počele nekoliko dana prije transfera, ali u Madridu uvijek ima puno glasina i puno puta se ništa ne dogodi. Ali, kada mi je rekao da odlazi, bio sam tužan, jer sam se počeo prisjećati svih naših godina u Realu i trofeja koje smo zajedno osvojili.“

Kroos će gledati Svjetsko prvenstvo iz naslonjača. Oprostio se od njemačke reprezentacije.

"Neću biti na Svjetskom prvenstvu, ali siguran sam da ću htjeti igrati kada budem gledao utakmice u Njemačkoj. Ali već sam odlučio napustiti reprezentaciju nakon Europskog prvenstva. Prvo, provodim više vremena sa svojom obitelji, drugo, sada ima igrača koji zaslužuju više igrati. Nisam htio da dođem u situaciju kada će mi morati govoriti da je bolje da se oprostim. Želim nastaviti punom snagom u klubu, koji mi je na prvom mjestu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider