Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
strahuje jedino od "sila"

Bivši dopredsjednik Dinama ekskluzivno za Novu TV najavio veliku promjenu u hrvatskom nogometu!

Bivši dopredsjednik Dinama napada poziciju predsjednika Zagrebačkog nogometnog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjeni reprezentativnih događanja došlo je do velikog obrata u borbi za važne nogometne fotelje. Naime, Tomislav Svetina, ekskluzivno je reporteru Nove TV Milanu Stjelji, potvrdio kandidaturu za predsjednika Zagrebačkog nogometnog saveza i to svega nekoliko dana nakon što je dobio otkaz u Dinamu.

Svetina je otkrio kako im podršku velikog broja klubova, između njih i Lokomotive. Funkcija prvog čovjeka ZNS-a ima veliku težinu u hrvatskom nogometu, između ostalog jer se njome ulazi u Skupštinu HNS-a.

"Ja vjerujem da će se Skupština održati 10. prosinca, da neće, s obzirom na novonastalu situaciju, doći do neke odgode ili tako nečega."

* Zbog čega bi uopće moglo doći do odgode?

"Pa možda neke čudne sile pokušaju nagovoriti ili isprovocirati tako nešto.

* Sile u Hrvatskoj ili izvan Hrvatske?

"Sile su svuda oko nas."

* Niste nam prošlog tjedna komentirali odlazak iz Dinama, odnosno otkaz koji ste dobili. Biste li sada to htjeli komentirati?

"Nema potreba. Tema Dinamo, to ćemo ostaviti za neka druga vremena, ovo je tema zagrebačkog nogometnog saveza. Ja mogu samo reći da sam silno sretan i ponosan zbog uspjeha Dinama.

* I za kraj, je li ova vaša kandidatura za predsjednika ZNS-a konačna potvrda preslagivanja vlasti u zagrebačkom nogometu, a znamo koliko je ona važna u hrvatskom nogometu?

"Ja ne bih sad ulazio u nikakvo preslagivanje. Ja mislim da je ljudima vrlo bitno da imaju svoj neki stav koji mogu jasno i glasno izreći, a vidjet ćemo kako će sve to skupa dalje ići."

Izbori i Izborna skupština ZNS-a raspisani su za 10. prosinca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider