Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Neviđeni kolaps sustava! Struja se vratila u Split, kaos u prometu i šoping-centrima. Neki zaglavili u liftovima
Nogomet
Sukobi u Maksimiru

Tomašević: "Gradski ured već postupa po prijavi člana Dinama, stadion ne smije biti ugrožen"

Tomašević je naglasio kako događaji u Dinamu ne smiju utjecati na planove oko izgradnje nacionalnoga stadiona.

Bakljada BBB-a na Maksimiru (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Gradski ured za opću upravu grada Zagreba postupa po prijavi jednog člana Skupštine GNK Dinama u svezi sporne sjednice Skupštine u prosincu, kazao je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Dobili smo zapisnik, a tražimo i dodatnu dokumentacija kako bi se utvrdilo da li su svi članovi Skupštine imali tada pravo glasa.Radi se o upravnom postupku koji ne mogu komentirati, kazao je Tomašević, koji je dodao kako je i Sportska inspekcija pokrenula nadzor u Dinamu.

Tomašević je naglasio kako događaji u Dinamu ne smiju utjecati na planove oko izgradnje nacionalnoga stadiona.

"Uvjet za suradnju grada Zagreba oko izgradnje stadiona jest da u Dinamu sve bude po zakonu i transparentno, što dosad nije bio slučaj. Imamo pravomoćnu presudu o nezakonitom izvlačenju više od 100 milijuna kuna iz Dinama. Maksimirski stadion nije samo Dinamov stadion već i gradski i jedan od nacionalnih stadiona i ne smije se dopustiti da ovi događaji u Dinamu utječu na planove izgradnje", kazao je Tomašević.

On je dodao kako su razgovori oko izgradnje stadiona idu u dobrom smjeru jer se uključila i Vlada RH.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider