Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Tvrdoglav je"

Tko je krivac za potop Hajduka u derbiju? Leko upire po jednom sustavu, ali kako kaže Oliver Dragojević...

Hajduk je na Maksimiru prošao kao bos po trnju.

Tko je najodgovorniji za potpuno bezidejni i inferiorni Hajduk kakav je bio u nedjeljnom derbiju s Dinamom na Maksimiru, bilo je jedno od pitanja koje se postavilo u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Leko očigledno upire po nekom sustavu koji ne funkcionira ili nema igrački kadar koji može to izgurati ili se taj kadar ne želi uopće prilagoditi toj ideji, to je isto pitanje. Ja bih isto krenula korak-dva unatrag, prvo na smjenu Valdasa Dambrauskasa, a onda i na Mislava Karoglana", započela je raspravu Valentina Miletić.

"Ako se sjećaš naših reakcije, iznenadile su nas obje smjene, naročito Dambrauskasov odlazak. Ne zaboravimo, Hajduk je imao jesen u kojoj je osvojio najviše bodova otkako je Lige 10", istaknuo je Ivan Ljubić.

"Čovjek koji ti je donio trofej nakon devet godina pauze", naglasila je Valentina.

"Tu je bilo ishitrenih reakcija, pa su to išli pravdati time da se Valdasova smjena kuhala još od Superkupa", podsjetio je Ljubić i dodao:

"Tvrdoglav je Leko, ide s ovim sustavom, možda je trebao biti pragmatičniji. U svakom slučaju, ovo definitivno ne funkcionira na njih."

Igor Ćurković je uzeo riječ:

"Što sada? Po uzoru na moju najdražu pjesmu od Olivera Dragojevića, 'Poeta', sad je kasno da se kajem, nima nazad s ovog puta. Kad se istrpilo sve ovo dosad, istrpit će se i dalje. Sad je sve na toj jednoj utakmici u gostima kod Osijeka gdje nisi dobio 130 tisuća godina. Nije baš najzgodnije gostovanje na svijetu za vaditi se, ali ako je ovih šest utakmica prošlo u izgradnji tog sustava, onda će se i dalje nastaviti dalje tako igrati. Završilo je prvenstvo, a dovoljno si daleko ispred ovog iza tebe, onda je sad vrijeme da počneš slagati planove za ljeto jer će to doći začas."

"Koliko je Dinamo siguran na prvom mjestu, toliko je Hajduk siguran na drugom", ubacio se Ljubić.

"Je li ovaj poraz zapravo rasterećenje da ne moraš ganjati Dinamo i s manje pritiska stvarati momčad za ljeto i napad na skupine, to je pitanje", zapitao se Ćurković.

Tko je kriv za debakl Hajduka na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Cijela 25. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider