Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuga na Bernabeuu

Tisuće odale počast Di Stefanu: 'Njegova legenda živjet će vječno'

Na tisuće navijača, prijatelja i ljubitelja nogometa odali su danas počast nogometnoj ikoni Alfredu Di Stefanu, koji je preminuo u ponedjeljak od posljedica srčanog udara u 89. godini života...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Napustio nas je, ali njegova legenda živjet će vječno", poručio je predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Postao najveći igrač Reala ikad, a potpisao za Barcu...

Španjolski mediji navode kako su na tisuće Di Stefanovih poklonika došle odati mu počast na Santiago Bernabeu, stadion Real Madrida u čijim je prostorijama bilo njegovo tijelo u lijesu ukrašenom Realovom bijelom zastavom. U blizini su bili izloženi i brojni trofeji koje je Di Stefano osvojio s "los blancosima". Di Stefanov će lijes biti moguće posjetiti još sutra do 13h, nakon čega će biti održan privatan pogreb.

Di Stefanu su između ostalih počast odali Realov kapetan Iker Casillas i klupski mu kolega Sergio Ramos.

"Počivao u miru gospodine Alfredo Di Stefano. Nikad neću zaboraviti zajedničke trenutke koje sam podijelio s nogometnom legendom. Don Alfredo je najveći. Legenda Real Madrida, uvijek s nama. Uvijek ću se sjećati maestra", poručio je Casillas putem Twittera.

Di Stefano je nosio dres madridskog Reala od 1953. do 1964. godine, a ušao je u legendu jer je postigao više od 300 pogodaka. S Realom je između 1956. i 1960. osvojio pet uzastopnih Europskih kupova. Tijekom reprezentativne karijere je nosio dresove Argentine i Španjolske. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider