Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarnost sezone

Ovo se rijetko viđa: Napadač od 50 milijuna eura sam sebe ozlijedio izvodeći korner

Njemački napadač u redovima Chelseaja Timo Werner nalazi se u velikoj golgeterskoj krizi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je u velikoj krizi. Manchester City jučer je protutnjao kroz Stamford Bridge. Građani su sve riješili u razmaku od 16 minuta u prvom poluvremenu kada su postigli tri pogotka.

Chelseaju je to četvrti poraz u posljednjih šest kola Premierlige i sada je tek osmi. Jedan od razloga loših rezultata je porazna golgeterska forma glavnog napadača Time Wernera. Nijemac nije zabio već 12. utakmicu zaredom.

Werner sam sebe ozlijedio

Kad ne ide, ne ide. Napadaču koji je plaćen 53 milijuna eura u posljednje vrijeme ništa ne polazi za nogom.

Pred kraj utakmice bizarno se samoozlijedio izvodeći korner. Za rubriku vjerovali ili ne. Werner je pokušao brzopotezno izvesti korner dodajući loptu suigraču koji mu je pritrčao, zakačio je prednjim dijelom desnog stopala zastavicu i udario se po petom po gležnju lijeve noge.

gol expired Zatražio oca svoje djevojke, UFC-ovu legendu, da na njemu demonstrira udarac nogom: Požalio je iste sekunde! divider

Sudac je poništio korner i zatražio novo izvođenje, a Werner je s bolnom grimasom na licu čučnuo i neko vrijeme ostao u takvom položaju. Chelseajevi navijači zacijelo nisu znali bi li se smijali ili plakali.

Ta situacija možda i najslikovitije opisuje u kakvoj se formi nalazi Werner, ali i cijela momčad Franka Lamparda. Informacije iz Engleske govore da se Lampardov stolac opasno zatresao. Ako Chelsea ovako nastavi, može se očekivati smjena.

Chelsea u velikoj krizi

Poslovično na jeziku britki Roy Keane oprao je Wernera i cijelu Chelseajevu momčad.

„Napadač se mora pojaviti na utakmici, a Wernera već dugo nema. Pričali smo prije utakmice, mislim da Chelsea ima kvalitetu, ali njegovi igrači izgledaju kao da nisu dorasli očekivanjima. Ne idu u duele, ne pokazuju agresiju, a sve to morate imati ako želite nešto napraviti, pogotovo protiv dobre momčadi poput Cityja“, prokomentirala je legenda Manchester Uniteda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider