Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prijatelji kluba

Od kaljuže do ponosa: Drugoligaš predstavio obnovljeni stadion, stigao Kustić, ali i Thompson

Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, predvodio je visoku delegaciju Saveza na otvaranju obnovljenog stadiona SRC Marijan Šuto Mrma u Zmijavcima.

Croatia Zmijavci - Zrinski Osječko (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Uoči utakmice 8. kola SuperSport Prve NL između Croatije Zmijavci i Jaruna, upriličena je prigodna svečanost otvaranja obnovljenog stadiona Marijan Šuto Mrma.

Na stadionu je postavljen potpuno novi travnjak, uz novi sustav drenaže i navodnjavanja, a obnovljeni su i popratni objektni stadiona.

Na svečanosti je sudjelovao i predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, uz kojeg su Savez predstavljali i dopredsjednik Mario Smodlaka, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa i predsjednik ŽNS-a splitsko-dalmatinske županije Marko Erceg, stoji na stranicama HNS-a.

"Iznimno nas raduje svaki iskorak po pitanju nogometne infrastrukture u Hrvatskoj i stoga mogu samo čestitati svima u Croatiji Zmijavci što su uspješno odradili ovakav projekt jer im stadion uistinu može biti na ponos te temelj za daljnji kvalitetan rad. Zahvaljujem načelniku Šuti i općini Zmijavci što su prepoznali važnost nogometne infrastrukture, kao i županiji te svima koji su pomogli u ovom projektu. Travnjak je prekrasan, obnovljeni stadion izgleda odlično, vidjeli smo koliko u takvim dobrim uvjetima uživaju i igrači i publika te je to najbolji pokazatelj vrijednosti ovakvog ulaganja", poručio je predsjednik Saveza Marijan Kustić.

Osim delegacije HNS-a, veliki prijatelj kluba posjetio je obnovljeni stadion, a Imoćani su se pohvalili na društvenim mrežama. Riječ je o našem proslavljenom pjevaču i uvijek rado viđenom gostu u Imotskom i diljem Hrvatske, Marku Perkoviću Thompsonu.

''Proslavu pobjede u svlačionici uveličao je veliki prijatelj našeg kluba i uvijek rado viđen gost u Imotskoj krajini i u samim Zmijavcima - gospodin Marko Perković Thompson", napisali su iz Croatije na Facebooku.

 

Donna Vekić Donna Vekić ispala s trunira u Pekingu od 17-godišnje ruske senzacije divider

Borna Ćorić Nevjerojatan poraz Borne Ćorića: Vodio je 1:0 u setovima protiv 352. igrača svijeta divider

  Sandro Gotal (desno) Zablistao je u Hajduku, ali karijera mu je krenula nizbrdo nakon odlaska iz Splita: Danas igra u četvrtoj ligi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP