Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako uspiju...

Chelsea želi godinama dominirati europskim nogometom: Prvaci Europe iskrcat će 175 milijuna eura?!

Njemački stručnjak došao je usred sezone na Stamford Bridge i uspio im donijeti Ligu prvaka, ali ne misli stati na tome.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je prošlu sezonu završio na fenomenalan način, osvojivši Ligu prvaka pobjedom u finalu nad Manchester Cityjem.

Momčad koju vodi Thomas Tuchel bila je u podređenoj ulozi uoči tog finala, barem ako je bilo suditi prema koeficijentima koje su bili postavili bookmakeri. No, Bluesi su uspjeli i po drugi put u povijesti kluba su osvojili legendarni ušati pehar.

S time se ne žele zadovoljiti nego gledaju kako biti još bolji i konkurentniji u sezoni koja će uskoro početi.

Trener Tuchel je procijenio kako je apsolutni prioritet dovođenje centralnog napadača, budući da nema dovoljno vjere u Tima Wernera, Oliviera Girouda, Michyja Batshuayija i Tammyja Abrahama.

Izbor je pao na Erlinga Brauta Haalanda, 21-godišnjeg Norvežanina iz Borussije Dortmund. Haaland s Borussijom ima ugovor do 30. lipnja 2024. godine što znači da će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič morati posegnuti duboko u blagajnu i iskrcati veliku odštetu.

Koliko će u konačnici morati platiti, to niko ne zna, međutim Bild donosi kako je Borussia postavila cijenu od 150 milijuna funti što je u eurima oko 175 milijuna.

Ako Chelsea bude spreman ispratiti njihove zahtjeve, onda je sve jasno - Haaland će završiti na Stamford Bridgeu. U suprotnom, nije nemoguće da se pojavi

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider