Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stiže najtraženiji?

Tuchel nagovijestio novi spektakularni transfer Chelseaja: ''Da, pričamo stalno o njemu''

Chelsea traži novog napadača, a prvi na radaru je Erling Braut Haaland.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je sinoć u Ligi prvaka upisao novu pobjedu. Aktualni prvaci Europe pobijedili su švedski Malmö s 4:0 i najavili veliku borbu s Juventusom za prvo mjesto skupine.

Iako su mogli slaviti pobjedu, nogometaši Chelseaja nisu imali previše razloga za proslavu jer su ostali bez dvojice glavnih napadača. U dvoboju Lige prvaka ozlijedili su se Lukaku i Werner i nije poznato koliko će biti van terena.

gol expired VIDEO Mirko Alilović obranom spriječio poraz pa mu suci poništili gol za pobjedu, kakva bi to priča bila divider

Od pravih napadača, Chelsea ima samo njih dvojicu pa će Thomas Tuchel morati pronaći novi sastav za utakmice koje slijede. Srećom po njih, raspored im ide na ruku. U idućih desetak dana igraju protiv Norwicha, Southamptona i Newcastlea pa tek onda slijedi uzvrat u Švedskoj.

Chelsea traži napadača

Engleski prvoligaš u potrazi je za novim pojačanjem u napadu, a sve se više spominje dolazak Erlinga Brauta Haalanda, koji dominira u dresu Dortmunda.

gol expired Bojan Bogdanović oduševio: Bio je najbolji strijelac u pobjedi na otvaranju NBA sezone divider

Da ga Chelsea jako želi, potvrdio je to i sam njemački stručnjak.

''Nekoliko puta smo pričali o dovođenju Haalanda, naravno da o njemu redovito razgovaramo. Spojiti Haalanda i Lukakua? Nemam problema s pričanjem o tome. Vidjet ćemo što će se dogoditi u idućim tjednima'', rekao je Tuchel i zaludio navijače širom svijeta.

VIDEO Gol Drmića protiv Lokomotive:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider