Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je tražio, to je i dobio

Legendarni Brazilac ispričao urnebesnu anegdotu: Nećete vjerovati što je Ibrahimović napravio Gattusu

Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović puno su toga prošli zajedno, Brazilac je čovjek koji je bio svjedok brojnim situacijama u vezi s popularnim Šveđaninom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvije godine, od 2010. do 2012., u Milanu su suigrači bili Thiago Silva, Zlatan Ibrahimović i Gennaro Gattuso.

Prva dvojica dovedena su u Rossonere kao prava, zvjezdana pojačanja, dok je Gattuso bio na zalazu karijere nakon što je s Milanom osvojio sve što je mogao.

Talijanski veznjak bio je ikona kluba i malo koji igrač mu se usudio suprotstaviti u svlačionici. Imao je bogovski status u klubu i među navijačima, njegovi su ga suigrači poštovali te si je kao takav uzimao za pravo da može raditi što god poželi.

Ipak, kako je ispričao Thiago Silva u intervjuu za Sky Deutschland, jednom je požalio.

"Jednog dana tijekom treninga Gattuso je cijelo jutro zadirkivao Ibrahimovića. Konstantno ga je provocirao, a Zlatan nije ništa komentirao, samo je šutio i šutio."

Osveta je uslijedila vrlo brzo...

"Gattuso i Zlatan su se susreli u svlačionici poslije treninga, a Ibra ga je digao u zrak, okrenuo naopačke i bacio u kantu za smeće", prepričao je Silva.

"Bilo je ludo, svi smo počeli razmišljati o Gattusovu izrazu lica. Nisam se mogao prestati smijati tjedan dana", rekao je Brazilac.

I tako je Gattuso naučio lekciju...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider