Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će vatreno

VIDEO Nogometaš Milana na proslavi titule izvrijeđao bivšeg suigrača, nastala je ludnica

Hakan Calhanoglu je prošlog ljeta napustio Milan i potpisao za Inter.

Theo Hernadez i igrači Milana u autobusu (Foto: Twitter/Screenshot)

Nakon 11 godina čekanja nogometaši Milana osvojili su 19. naslov prvaka Italije i tako se izjednačili s gradskim rivalom Interom po broju osvojenih prvenstava. 

Slavlje je trajalo do sitnih jutarnjih sati, a na gradskim se ulicama okupio veliki broj ljubitelja crveno-crne boje koji je dočekao nogometaše Milana u autobusu s otvorenim krovom.

Skakalo se, pjevalo, slavilo, a onda je mikrofon u ruke uzeo Theo Hernandez, defanzivac Milana i poveo navijanje protiv bivšeg suigrača, a sada člana Intera - Hakana Calhanoglua.

Calhanoglu je prošlog ljeta preselio u Inter iz redova Milana, i to posve besplatno, bez odštete. Iako se biranim riječima oprostio od Rossonera, uspio je vrlo brzo razbjesniti navijače Milana objavom na Instagramu.

Objavio je tako fotografiju sebe u dresu Intera kako u rukama drži kantu s plavom bojom i kist za bojanje. Radi se o jasnoj aluziji na transfer koji ionako nije dobro sjeo pristašama crveno-crnih, a poslije Turčinove objave iz njih je kiptio bijes.

Dakako, nije im se naročito svidjelo što je od svih klubova, Calhanoglu izabrao baš Inter.

Zbog tog poteza nije odviše omiljen ni među bivšim suigračima, odnosno kod Hernandeza koji je u jeku navijačke euforije zapjevao pjesmu koja bi mogla podići buru u talijanskim medijima.

Izgovorio je njegovo prezime, a potom su navijači zapjevali stihove koje nećemo prevoditi...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider