Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kalkulacije uoči odluke

Težak udarac za Dinamo: Bez dva važna igrača protiv Manchester Cityja!

Poraz od Atalante nije jedina loša vijest koja je zadesila Nenada Bjelicu u Italiji ovog utorka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u gostima kod Atalante izgubio bitku za bodove, ali i dvojicu važnih karika na koje neće moći računati u posljednjem kolu skupine C Lige prvaka kad im na Maksimir stiže Manchester City.

Kevin Theophile-Catherine i Dino Perić zbog žutih kartona neće biti na dispoziciji Nenadu Bjelici u okršaju protiv moćnog stroja Pepa Guardiole.

U natjecanju po skupinama u Ligi prvaka igrači nakon tri dobivena žuta moraju pauzirati jednu utakmicu, a i Theophile-Catherine i Perić su u Milano stigli s po dva žuta.

Vrlo brzo, u jeku onog početnog pritiska Talijana, obojica su požutjela i bilo je jasno da će im nastup na San Siru biti posljednji što se tiče ove jeseni u Ligi prvaka.

Kakva-takva utjeha Bjelici može biti to što su se od trećeg žutog kartona sačuvali Arijan Ademi i Emir Dilaver kojima je također prijetila opasnost da budu suspendirani za ogled posljednjeg kola.

Dinamo će u zadnjem kolu Lige prvaka...

Ukupno glasova:

Kalkulacije do kraja

Dinamo će 11. prosinca ugostiti Manchester City, a isti dan u Ukrajini će se sastati Šahtar i Atalanta. Modre samo pobjeda vodi u osminu finala, a moraju se nadati i da Šahtar ne pobijedi Atalantu. 

Nekako je najrealnije to treće mjesto što bi bio sjajan uspjeh za hrvatskog prvaka. U ovom slučaju Modri moraju navijati za Šahtar u drugom susretu.

U najgorem scenariju, Dinamo bez pobjede protiv Cityja i uz slavlje Talijana u Ukrajini ostaje i bez proljeća u Europskoj ligi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider